طريقة عمل شوربة الخضار


    وصفة و طريقة عمل شوربة الخضار  في مطبخ فتكات
  • الكمية تكفي:3 أشخاص
  • وقت التحضير:10 دقائق
  • وقت الطهي:35 دقيقة
  • المقادير:مقدارخضارمقداربروكلى وكوسهمقدارفرخه مغسوله2 مكعبمرقه ماجىثمرة متوسطةبصله متقطعه مكعباتمقدارملح -فلفل- بهاراتمقدارورق لورى -حبهان -قرنفمقدارفلفلمعلقه صغيرةسمن
  • التحضير:ينضف جميع الخضار ويقطع ويجهز لعمل الشوربه
  • الطبخ:بحط فى الحله معلقه صغيره سمن مش مليانه علشان تكون الشوربه خفيفه
    واحط عليها البصل المكعبات و 2 مكب الماجى واقلبهم
    -واحط عليهم الفرخه
    -اضيف الخضار واقلب شويه
    -وبعدين اضيف التوابل واقلب شويه وبعدين اضيف الميه واسيبها تستوى
    وبالهنا والشفا
  • ملاحظات:انا حطيت الخضار مجمد علشان كده مش بياخد وقت يعنى بياخد نفس سوا الفرخه والبطاطس
    لكن الخضار الفريش بنشيل الفرخه اول ما تستوى ونسيبه يكمل سوى
    ونحط عليه البطاطس فى الاخر لما يقرب سوا الخضار يخلص
  • من منا لايحب هذا النوع المميز من السلطات 
    شاركينا برائيك وساعدينا باقتراحاتك

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 
  • مطبخ سيدتى © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes